Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MICROSOFT OFFICE PROFESSIONAL 2007 programcsalád.

2009.11.09

A programcsalád a kövezkező elemkeből áll:

acces, excel, word,  grove, one note, info path,  outlok, power point,  publisher

 

1. WORD:

Az Office Word 2007 programmal minden eddiginél gyorsabban és könnyebben lehet szép dokumentumokat létrehozni. Az új, eredményközpontú felhasználói felületen könnyen megtalálhatók a szükséges eszközök – amikor csak szükség van azokra. Az új szövegszerkesztő, diagram- és grafikonkészítő eszközökkel hatásos eredményeket lehet elérni anélkül, hogy a dokumentum formázásával sok időt kellene tölteni.

office.microsoft.com/hu-hu/word-help/microsoft-office-word-2007-gyakran-ismetelt-kerdesek-HA010165070.aspx

 

2. EXCEL:

Az új eredményorientált kezelőfelületnek köszönhetően a Microsoft Office Excel alkalmazással gyorsan lehet dolgozni. A korábban gyakran összetett menükbe és eszköztárakba rejtett funkciók egyszerűbben megtalálhatók a parancsok és funkciók logikus csoportjait tartalmazó feladatorientált lapokon.

office.microsoft.com/hu-hu/excel-help/ujdonsagok-a-microsoft-office-excel-2007-programban-HA010073873.aspx

 

 

 

 3. OUTLOOK:

Elsőrangú üzleti és személyes e-mail kezelő eszközök rendszere-Az újratervezett megjelenéssel, a továbbfejlesztett üzenetrendszerezéssel és -kereséssel, a kommunikációs és közösségi hálózati szolgáltatásokkal az Outlook 2007 a l elősegíti  a nagyobb hatékonyságot, valamint a személyes és üzleti hálózatokkal való kapcsolattartást.

office.microsoft.com/hu-hu/outlook-help/microsoft-office-outlook-2007-gyakran-ismetelt-kerdesek-HA010165064.aspx

 

 

4. ACCES:

A Microsoft Office Access 2007 hatékony eszközkészletet kínál, amelynek segítségével gyorsan megkezdheti az adatok nyilvántartását és megosztását. Gyorsan készíthet tetszetős és jól használható adatnyilvántartó alkalmazásokat a számos előre beállított sablon valamelyikének testreszabásával, egy meglévő adatbázis konvertálásával vagy új adatbázis létrehozásával, akár az adatbázisok mélyebb ismerete nélkül is. Az Office Access 2007 használatával könnyedén módosíthat az adatbázis-alkalmazásokon és -jelentéseken a változó üzleti igényeknek megfelelően.

office.microsoft.com/hu-hu/get-started-with-2007/a-microsoft-office-access-2007-ujdonsagai-HA010024185.aspx

 

 

5. INFO PATH:

A Microsoft Office InfoPath 2007 programmal sokoldalú dinamikus űrlapokat hozhat létre, amelyeket csoportok és szervezetek használhatnak adatok gyűjtésére, megosztására, újrahasznosítására és kezelésére, ezzel növelhetik az együttműködés és a döntéshozatal hatékonyságát a cégen belül. Az alábbiakban az Office InfoPath 2007 programról gyakran ismételt kérdésekre talál válaszokat.

office.microsoft.com/hu-hu/infopath-help/microsoft-office-infopath-2007-gyakran-ismetelt-kerdesek-HA010165062.aspx

 

6. ONE NOTE:

A Microsoft Office OneNote 2007 olyan digitális jegyzetfüzet, amellyel rugalmas módon lehet jegyzeteket és más adatokat gyűjteni és rendszerezni. A sokoldalú keresési szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználó ott is megtalálja a szükséges információt, ahol eddig még nem sikerült – például a lapolvasóval beolvasott dokumentumokban és fényképeken. A megosztott jegyzetfüzetek munkacsoportoknak is lehetővé teszik a jegyzetek és az információk összegyűjtését, és automatikusan egyesítik, illetve frissítik a tagok által hozzáadott közleményeket.

office.microsoft.com/hu-hu/onenote-help/microsoft-office-onenote-2007-gyakran-ismetelt-kerdesek-HA010165063.aspx

 
 
7.  GROVE:
 

A Microsoft Office Groove 2007 olyan csoportmunka-alkalmazás, amely sokféle projekttevékenységre alkalmazható, az egyszerű dokumentumalapú együttműködéstől kezdve az üzleti folyamatokba integrált egyéni megoldásokig.  Office Groove 2007 révén a munkacsoportok dinamikusan és hatékonyan dolgozhatnak együtt, a helytől és a hálózati kapcsolattól függetlenül.

office.microsoft.com/hu-hu/sharepoint-workspace-help/microsoft-office-groove-2007-a-tiz-legfontosabb-elony-HA010165023.aspx

 
 
8. PUBLISHER:
 

A Microsoft Office Publisher 2007 olyan üzleti kiadványszerkesztő program, amely segít professzionális külsejű marketing és kommunikációs célú munkák elkészítésében, megtervezésében és közzétételében. A nyomtatásra, e-mailben történő küldésre vagy webes közzétételre szánt munkákat olyan magától értetődő, feladatközpontú környezetben lehet elkészíteni, amely elvezeti a felhasználót a kezdeti koncepciótól a végtermék házon belüli előállításáig, anélkül, hogy professzionális tervezési és kivitelezési ismeretekre lenne szüksége.

office.microsoft.com/hu-hu/publisher-help/microsoft-office-publisher-2007-a-tiz-legfontosabb-elony-HA010165030.aspx

 

 

9. POWER POINT:

A Microsoft PowerPoint 2007 alkalmazásban többféleképp hozhat létre és oszthat meg közönségével dinamikus bemutatókat, mint korábban. Az izgalmas új hang- és videofunkciók használatával egyszerűen készíthet erőteljes, látványos, moziszerű bemutatókat.

office.microsoft.com/hu-hu/training/CR006183273.aspx